Actualiteiten Straf(proces)recht II

wintereditie - 4PO punten - Juridisch - Strafrecht

Datum
12 december 2019
Tijd
13:00 - 17:30
Kosten
€ 295,- Ex. btw
Locatie
AZ Stadion, Alkmaar
Inschrijven
In het kort

In de hectiek van de alledaagse strafrechtpraktijk schiet het voor advocaten er meer dan eens bij in de ontwikkelingen in de wetgeving en rechtspaak bij te houden. De inmiddels vermaarde actualiteitencursussen van het Gerard Hamer Instituut zorgen ervoor dat de cursisten twee keer per jaar volledig worden bijgepraat over de belangrijkste onderwerpen.

Zo worden de nieuwe uitlegarresten van de Hoge Raad uiteengezet en worden aan de hand van interessante feitenrechtspraak casusposities besproken die relevant zijn voor de praktijk van alledag. De halfjaarlijkse actualiteitencursussen worden steeds aangepast op de nieuwste ontwikkelingen en op de op dat moment belangrijkste onderwerpen


* Deze cursus wordt georganiseerd in combinatie met een cursus familierecht (3 PO, juridisch), welke in de ochtend van 09.00 - 12.15 uur zal worden gehouden. Deelname aan beide cursussen (7 PO) – inclusief lunch – bedraagt € 495,00. Vermeld om korting te krijgen op de cursusprijs bij uw deelname dat u aan beide cursussen deelneemt.

Docenten Doelgroep

Strafrechtadvocaten

Vorm

Interactieve cursus

Niveau

Verdiepings- en actualiteitencursus

Inschrijven
  • Gerard Hamer Instituut
  • Nederlandse Orde van Advocaten

Voor meer informatie over het cursusaanbod en aanmelding voor deelname aan onze cursussen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 020 – 675 07 56 of per e-mail: ghi@cleerdin-hamer.nl.