Online Wwft cursus (basis)

Online Wwft cursus (basis)


0PO PUNTEN - Advocaten (Algemeen) - Advocaten (Algemeen)

Cursusomschrijving

Ook advocaten zijn onderhevig aan de bepalingen van de Wwft. Tenminste in sommige gevallen. Om er zeker van te zijn dat een advocaat in voorkomende gevallen in staat is te beoordelen of zijn werkzaamheden vallen onder de verplichtingen van de Wwft vraagt de Orde van Advocaten jaarlijks bij de Centrale Controle op de Verordening (CCV) of in de twee jaar daarvoor een cursus op het gebied van de Wwft is gevolgd.

Om er zeker van te zijn dat u die vraag bevestigend kunt beantwoorden en om er zeker van te zijn dat u die beoordeling kunt maken, volgt u deze cursus. In 40 minuten wordt u door de voor advocaten belangrijkste bepalingen en achtergronden van de Wwft geleid. Niet om cliƫnten bij te kunnen staan in Wwft kwesties, maar de beoordeling te kunnen maken die de Orde van u vraagt.

Na aanmelding ontvangt u een link naar de online cursus, zodat u deze op een tijdstip dat u goed uitkomt kunt bekijken. In de cursus zijn enkele vragen opgenomen, welke u moet beantwoorden alvorens een certificaat van deelname te ontvangen.

In dat geval kunt u de vraag in de CCV aangaande het volgen van een Wwft cursus bevestigend bevestigen beantwoorden. Omdat de cursus 40 minuten duurt kunnen er geen PO punten verstrekt worden.

Vorm

Online cursus

Niveau

Basiscursus

Docenten
Robbert Jonk
Strafrecht