Cursus jeugdrecht civiel

4PO punten - Juridisch - Jeugdrecht straf

Datum
19 september 2019
Tijd
09:00 - 13:30
Kosten
€ 295,- Ex. btw
Locatie
AZ Stadion, Alkmaar
Inschrijven
In het kort

Michiel Hoppenbrouwers is sinds 1985 advocaat en heeft zich gespecialiseerd in onder meer het jeugdrecht. Hij is als docent verbonden aan de specialisatieopleidingen voor jeugdrecht advocaten en leden de rechterlijke macht en het Openbaar Ministerie. Voorts is hij lid van de Commissie van Toezicht van het Forensisch Centrum Teylingereind.

Eva Huls is sinds 2012 advocaat. Daarvoor is zij werkzaam geweest bij de rechtbank Amsterdam. Zij heeft zich onder andere in het civiele jeugdrecht gespecialiseerd. Daarnaast is zij trainer bij de Kinder- en jongerenrechtswinkel Amsterdam.


* Deze cursus wordt georganiseerd in combinatie met de cursus BOPZ (3 PO, juridisch), welke in de middag van 14.00-17.15 uur zal worden gehouden. Deelname aan beide cursussen (7 PO) – inclusief lunch – bedraagt € 495,00. Vermeld om korting te krijgen op de cursusprijs bij uw deelname dat u aan beide cursussen deelneemt.

Docenten
  • mr. M.R.P. (Michel) Hoppenbrouwers
  • mr. E. (Eva) Huls
Doelgroep

Jeugdrechtadvocaten

Vorm

Interactieve cursus

Niveau

Verdiepings- en actualiteitencursus

Inschrijven
  • Gerard Hamer Instituut
  • Nederlandse Orde van Advocaten

Voor meer informatie over het cursusaanbod en aanmelding voor deelname aan onze cursussen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 020 – 675 07 56 of per e-mail: ghi@cleerdin-hamer.nl.